Tim Rijfers
Fotografie - Blog - 3d design


Tim Rijfers, wie gaat er schuil achter deze naam?
Ik ben een 32 jarige papa uit midden Nederland. Variatie en verschillende bezigheden vind ik erg belangrijk, zo fotografeer, ontwerp en schrijf ik graag texten. Ik fotografeer bijvoorbeeld evenementen, portretten en boudoir. Het ene moment in sta ik in het water tot aan m'n middel, het andere moment lig ik languit over de weg. Alles is mogelijk voor die ene foto. Ik ben iemand die heel makkelijk te benaderen is, dit zal iedereen vertellen met wie ik ooit samengewerkt heb. Ik focus mij vooral op de beleving van mijn klanten, mensen voelen zich snel op hun gemak.

Papa

 

Sinds 1-7-2015 ben ik de zeer trotse papa van Joya Amara Rijfers.
Dit engeltje is het beste wat mij ooit is overkomen, de liefde die zij mee brengt is haar gewicht in goud waard. Ik ben enorm trots op haar en het is prachtig te zien hoe zij zichzelf ontwikkelt! Echt super.
Momenteel is mevrouw bijna 3, is ze heerlijk bijdehand en leert erg makkelijk. Als ik haar meeneem naar de dierentuin weet ze elk dier te benoemen en alles. Gaan we naar het bos zoekt ze specifieke steentjes.
Meer dan zo'n fijn dametje kan ik mij niet wensen.

  • DSC00015
  • DSC01344
  • IMG_60712